100km - 36h - UNA CAUSA

Trailwalker 2011: 100km - 36h - UNA CAUSA



El Trailwalker és un desafiament esportiu per equips per lluitar contra la pobresa.
El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores en equips de quatre persones.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam.


DONES D'AIGUA I MINAIRONS, nascudes el 30 de Gener del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/dones-daigua-minairons
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.338 euros

HOMES D'AIGUA
, nascuts el 20 de Febrer del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/homes-daigua
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.102 euros



MOLTES GRÀCIES A TOTHOM! Ara tan les Dones d'aigua com els Homes d'aigua ja hem assolit el mínim per poder caminar!

5 de març 2011

UES – acte presentació Trailwlker

Dijous 3 de Març al vespre es va fer un acte de presentació del Trailwalker a la sala d’actes de la UES. Hi havia convidats tots els grups Sabadellencs inscrits al Trailwaker 2011, i evidentment les Dones i Homes d’aigua no hi vam faltar.
Primer, un representant d’Intermòn va fer una explicació de què és i com va néixer el Trailwalker i després, cada equip va fer una petita explicació: els “Kms per l’esperança” van explicar la seva experiència a la Marató des Sables, els “Corredors.Cat” de l'Ultra-Trail del Montblanc i les “Dones i Homes d’aigua” vam parlar de la nostra experiència a Etiòpia. Si Etiòpia… un viatge que realment recordarem tota la vida i que gràcies al Trailwalker ara encara revivim més. Seguidament, vam passar el muntatge fotogràfic d’Etiòpia i del naixement de les Dones d’aigua i vam ensenyar com, en el berenar solidari del passat 20 de Febrer, va néixer l’equip d’Homes d’aigua.
L’equip Falcons de Sabadell, també hi van ser convidats i, com tots, van explicar com es van animar de seguida a participar al Trailwalker quan van conèixer el projecte.
Tot plegat, va ser un acte on ens vam poder conèixer els equips Sabadellencs del Trailwalker 2011. Tots, amb una motivació esportiva per fer els 100kms, però sobretot ,una motivació solidària: poder aportar el nostre granet de sorra per ajudar els qui mes ho necessiten.