100km - 36h - UNA CAUSA

Trailwalker 2011: 100km - 36h - UNA CAUSA



El Trailwalker és un desafiament esportiu per equips per lluitar contra la pobresa.
El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores en equips de quatre persones.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam.


DONES D'AIGUA I MINAIRONS, nascudes el 30 de Gener del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/dones-daigua-minairons
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.338 euros

HOMES D'AIGUA
, nascuts el 20 de Febrer del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/homes-daigua
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.102 euros



MOLTES GRÀCIES A TOTHOM! Ara tan les Dones d'aigua com els Homes d'aigua ja hem assolit el mínim per poder caminar!

1 de març 2011

Homes d'aigua

Els Homes d’aigua són un grup heterogeni d’amics de les Dones d’aigua que s’havien entusiasmat molt amb el projecte, de fet, alguns, fins i tot, s’havien plantejat passar per quiròfan per poder ser una més de nosaltres!! Per sort, no caldrà!
 Les Dones d'aigua, veient que la col·lecta de donatius anava tan ràpida, ens vam plantejar la possibilitat de donar un cop de mà a tots aquests homes que havien manifestat les  ganes de participar en el Trailwalker. I així va ser...  Aprofitant la trobada social del berenar, els vam posar en contacte i, ràpidament, es van animar a formar un nou equip: han nascut els Homes d’aigua! Ara, ells també tenen dos reptes per davant, primer el de reunir 1500 euros i desprès el de caminar 100km ! 

Moment de la inscripció al Trailwalker 2011
 Ens fa molta il·lusió que tota aquesta moguda hagi engrescat tanta gent! I si podem fer dos equips, millor que un! Com més serem, més riurem! I per una bona causa! Segur que dos equips recollirem més diners que un de sol! Ara, som el doble de gent treballant per un mateix projecte i una mateixa causa: ETIÒPIA.
 Per això, hem pensat que els generosos donatius que les Dones d’aigua vam recollir al berenar solidari els podríem utilitzar per ajudar a aquest nou equip a fer les seves primeres passes. Entenem que aquests diners provenen dels minairons de les Dones d’aigua, o sigui que volem que tots vosaltres us hi sentiu representats!  És per això que hem fet l'ingrés d’aquests diners al compte dels Homes d’aigua, de part de les Dones d'aigua i els seus minairons.
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/homes-daigua

 Moltes gràcies de nou a tots i esperem que us sembli be la nostra decisió.
 Els Homes i Dones d’aigua! Ara, units per un mateix repte, caminar 100km i no dormir!