100km - 36h - UNA CAUSA

Trailwalker 2011: 100km - 36h - UNA CAUSA



El Trailwalker és un desafiament esportiu per equips per lluitar contra la pobresa.
El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores en equips de quatre persones.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam.


DONES D'AIGUA I MINAIRONS, nascudes el 30 de Gener del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/dones-daigua-minairons
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.338 euros

HOMES D'AIGUA
, nascuts el 20 de Febrer del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/homes-daigua
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.102 euros



MOLTES GRÀCIES A TOTHOM! Ara tan les Dones d'aigua com els Homes d'aigua ja hem assolit el mínim per poder caminar!

23 de febr. 2011

Berenar solidari

Per fi ha arribat diumenge 20 de Febrer, el dia del berenar solidari. Són les 3h de la tarda i les Dones d’aigua ens trobem al pati per començar a preparar el berenar. Estem molt contentes i alhora nervioses perquè tot vagi bé. Ens fa molta il·lusió poder explicar el nostre projecte i poder compartir la tarda de diumenge amb tots vosaltres. No cal que ens diguem gran cosa, que totes ja sabem què ens toca preparar. La Bruni i la Marta Flore han anat a comprar les begudes al matí i ara les descarreguen del cotxe, la Marta M, la Mireia i la Cristina preparen les taules on posarem el berenar que portin els convidats i les begudes i l’Anna prepara el canó per a la projecció i les pancartes de les Dones d’aigua, que, al migdia, li han donat els seus nebots. Les han fet amb molta il·lusió. Sort de l’ajuda del Cesc Grau i del Marc Monteys amb l’escala, els cables i els cordills... la pancarta gran ha d’anar ben amunt i l’Anna no hi arriba! Mentrestant, la Meri està acabant de fer els últims retocs a la petita presentació que farem.
Se sent un soroll... és el Jaume que arriba amb la seva furgoneta carregada fins dalt de tot el necessari per a la seva actuació. Després de l’alegria de veure’l arribar amb l’Anna i la seva petita Queralt ens posem a ajudar-lo a descarregar la furgoneta i a muntar el petit escenari.

Són 3/4 de 5 i ja ho tenim tot enllestit. Ara només falta que arribin els convidats!

De mica en mica, tothom va arribant amb el berenar sota el braç i unes mirades expectants... Les Dones d’aigua ens mirem complaents. Fa il·lusió veure que per fi el berenar comença.
Després de xerrar una estona, ara amb l’un, ara amb l’altre, és el moment d’entrar a la sala, on tenim ja a punt el projector amb el petit muntatge fotogràfic. Tothom va passant i va agafant lloc. La sala és plena de gom a gom. Que bonic que és. Cap de nosaltres vol parlar, però, alhora, tenim moltes ganes d’explicar el perquè de tot plegat. La Bruni és la que al final es decideix. Ho porta escrit, però no necessita llegir-ho. Sap perfectament el perquè i el com. És una gran emoció veure que, el que havia de ser la presentació de l’equip i del projecte, es converteix en una festa d’un “ja hem aconseguit els diners mínims necessaris per participar al Trailwalker”! Tot seguit comença el petit muntatge fotogràfic que ha preparat la Meri. Quins records veure fotografies d’Etiòpia! Per les cares de la gent, intuïm que els ha agradat i això ens fa contentes i totes somriem.

I ara, el plat fort del berenar: l’actuació del Jaume! Totes recordem que ràpid que es va animar a participar, quan li vam explicar el nostre projecte. La veritat és que veure ballar   tota la canalla  (i els que no som tan canalla!) al so de la música del Jaume va ser molt bonic per a nosaltres i tota una festa!

Esperem que hàgiu disfrutat tant o més que nosaltres.

Moltes gràcies a tots/es per haver vingut i per ser tan solidaris!
Al berenar solidari es van recollir 344 euros!
GRÀCIES A TOTHOM!!