100km - 36h - UNA CAUSA

Trailwalker 2011: 100km - 36h - UNA CAUSA



El Trailwalker és un desafiament esportiu per equips per lluitar contra la pobresa.
El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores en equips de quatre persones.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam.


DONES D'AIGUA I MINAIRONS, nascudes el 30 de Gener del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/dones-daigua-minairons
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.338 euros

HOMES D'AIGUA
, nascuts el 20 de Febrer del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/homes-daigua
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.102 euros



MOLTES GRÀCIES A TOTHOM! Ara tan les Dones d'aigua com els Homes d'aigua ja hem assolit el mínim per poder caminar!

2 de febr. 2011

Com va començar...

La Bruni amb la revista Vèrtex

Aquí teniu la foto que il·lustra com ens vam ficar en aquesta moguda. La Bruni feia un cop d’ull a l’últim número de Vèrtex quan es va topar amb un reportatge sobre el Trailwalker que organitzava Intermón Oxfam. Per primer cop l’organitzaven a Catalunya! I a més a més, precisament posaven èmfasi en un projecte per a construir pous a Etiòpia!

Li van venir a la memòria imatges del viatge que hi va fer fa dos anys. I va recordar, com la gent d’allà, en especial les dones, caminaven, caminaven i caminaven carregades amb els bidons a l'esquena, per anar a buscar aigua.
  

Etiòpia, agost 2009

Meri, Anna i Bruni al sud d'Etiòpia
Va pensar en la Meri i l’Anna, amb les que va compartir aquell viatge... uuummm... ella no, però elles sí que els podrien fer 100 km... I ho va veure claríssim: això és per nosaltres! Aquí hi hem de participar!
Ho va comentar a les Martes, que tampoc es van veure amb cor de caminar els 100 km, però que de seguida es van engrescar amb el projecte i es van oferir a fer de suport.
I després ho va dir a l’Anna... i, tot corrent cap al Puig de la Creu, l’Anna ho va proposar a la Meri, que va quedar encantada i entusiasmada amb la idea.
Totes estaven d’acord que seria maco fer un equip de dones. Calien, doncs, dues caminadores més. No van haver de pensar gaire. La Mireia, l'altre leffer, segur que s’hi apuntava.
Només en faltava una. I de seguida van pensar en la Cristina. Li va agradar molt la idea, però no li anaven gaire bé les dates... just entre dues proves dures...  Va dir que s’ho pensava... S’ho va pensar deu minuts. Després va trucar dient: m'apunto a l'aventura!
Ja teníem l'equip complert!

3 comentaris:

Oriol Sellent ha dit...

....és que no sabeu dir que no !!!! ja veig que us va costar poc apuntar-vos en aquesta moguda, encara em sembl asentir-ne alguna dient "jo una marató i ara !!" pos ala, dues maratons i 16km de propina !!!

Mireia ha dit...

jajaja....... si no haguéssim coneut als leffer's no estariem així de fatals.......jajaja.... ;)

tot sigui per una bona causa i a disfrutar-ho!!!!! ;)

Anònim ha dit...

M´agrada molt la iniciativa i tot el que heu escrit.
Esperança