100km - 36h - UNA CAUSA

Trailwalker 2011: 100km - 36h - UNA CAUSA



El Trailwalker és un desafiament esportiu per equips per lluitar contra la pobresa.
El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 36 hores en equips de quatre persones.
L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius per a Intermón Oxfam.


DONES D'AIGUA I MINAIRONS, nascudes el 30 de Gener del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/dones-daigua-minairons
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.338 euros

HOMES D'AIGUA
, nascuts el 20 de Febrer del 2011
http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/homes-daigua
Recaptació el 5 de Maig del 2011: 2.102 euros



MOLTES GRÀCIES A TOTHOM! Ara tan les Dones d'aigua com els Homes d'aigua ja hem assolit el mínim per poder caminar!

11 de febr. 2011

Per què ens diem Dones d’aigua i minairons?

Vam estar rumiant quin nom donaríem a l’equip que estàvem creant. Havia de ser un nom que ens definís una mica i també que estigués relacionat amb el projecte solidari on havíem decidit participar. No va costar gaire, Dones, hi havia d’haver el nom dones, ja que som un equip íntegrament format per dones, i també la paraula aigua, aquest bé tan preuat, que nosaltres tenim tan a l’abast de la mà, però que altres països tenen tan lluny i que és el que volem acostar amb aquest projecte. El record de les dones etíops carregant els bidons grocs per anar a buscar aigua va acabar de refermar que aquest era un bon nom per a l’equip. Dones d’aigua, nosaltres, elles, elles, nosaltres, com un únic ser. A més, dones d’aigua és un personatge de la mitologia catalana. Ja tenim tres significats del nom: les dones etíops carregant aigua, nosaltres caminant perquè elles no ho hagin de fer, i el personatge de la mitologia catalana, ja que és a Catalunya, on per primer cop es celebra el trailwalker on ens anàvem a inscriure. No estava malament, però faltava alguna cosa. Hi havia molta gent que ja ens estava ajudant i altra que sabíem que ens ajudarien i que no hi eren representats... D’aquí, va sortir el nom de minairons, perquè la gent que no està inscrita a l’equip, però que s’ha implicat amb nosaltres i ens està ajudant, tingui un reconeixement en el nom. Igual que amb les dones d’aigua, els minairons són un personatge de la mitologia catalana. Una manera més d’unir la màgia i el misteri d’Etiòpia amb Catalunya.
Aquí teniu unes fotos del primer sopar de les Dones d'aigua. Ja havíem decidit que ens inscrivíriem amb el nom de Dones d'aigua i minairons!